2013. augusztus 8., csütörtök



A róka meg pörköltöt kap…

Közeledik a tábor vége, de a hangulat továbbra sem lankad. Délelőtt ezúttal elmaradt a gyógytorna, és korán indultunk busszal a Kis-Balatonhoz. Egyesek ugyan már alváshiánnyal küszködnek, mint az a képeken is látszik próbálják bepótolni a buszon.













Nagyon szép a környezet, a táj, megérte a hosszú utazást. Ellátogattunk egy természetvédelmi múzeumba is. Kora délutánra értünk el a pizzériába és ettünk mindannyian egy nagyon finom pizzát. Estig nem is lettünk ám éhesek!













Visszatérve a táborba egy dolgunk maradt: irány a part! Fürdés és vízibicikli. Utána pedig megérkezett a vendégelőadónk, a Bayer cég képviselője Suba István, aki egy előadást tartott a hemofília jövőjéről. Nagyon érdekes volt, sok új információt megtudtunk. Végül pedig egy igazi szürkületi fürdés következett, amiben a tábor nagy része izgatottan vett részt. Egy szó, mint száz: ismét egy nagyszerű napunk volt!









A blog csapatáról ma külön kép készült! Mi hárman írjuk nap, mint nap hajnali egy és kettő között!
Este próbáltuk lefotózni a közelben bóklászó rókát is, pörkölttel,samponnal és kitartással, de sajnos kevesebb szerencsével. A róka meg pörköltöt kap… - mondta az elnök.


A Blogcsapat!


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése