2013. augusztus 6., kedd



Félidő


A reggeli után következett a szokásos faktorozás, mely során többek közt az egyik szlovák kislány és a  blog írója is életében először szúrt vénát. Nagy esemény volt ez a nap számára! Kötélhúzásban ismét az a csapat nyert, amelyik az utóbbi napokban is. Úgy tűnik, hogy a Daniék csapatának nincs szerencséje. Délelőtt rendeztük meg a 2*20 perc hosszúságú focit, amit már nagyon vártunk. Ebéd után a doktornő és segédei közreműködésének hála betekinthettünk az elsősegélynyújtás rejtelmeibe.
Ma is volt vízi program, ami fürdésből és sárkányhajózásból állt. Utóbbi kissé fárasztó volt, tekintve a nagy hőséget. Ezután ismét pihenhettünk kicsit, majd egy önismereti foglalkozást tartottunk. Ezalatt úgy eltelt az idő, hogy észre sem vettük, hogy közben este lett.













Adri
,,A kötélhúzáson már az esélytelenek nyugalmával indultunk, de a lelkesedésünk továbbra is töretlen volt és így lesz ez a későbbiekben is. A focimeccsen viszont már mi nyertünk és ez igencsak jól esett a lelkünknek, a versenyszellemünk feltámadt! A mérkőzés komikus végét a labda teljes szétpukkadása jelentette. Az ebéd egy kis pihenés volt, ami után az agyunkat is megdolgoztattuk az elsősegélynyújtás gyakorlati bemutatójával. A fiúk nagyon élvezték és vállalkozó szelleműek voltak a helyzetgyakorlatokon. (Legszívesebben sérültet, ájultat és halott embert alakítottak). A kemény munka után pedig jöhetett az édes pihenés a Balatonban pancsolással, frizbivel, labdával és a sárkányhajózással. Az evezés a délután során már kissé fárasztónak bizonyult, a tűző napsütés a kemény fizikai munkával kombinálva már nem volt csábító. Vacsora után vendégünk, Csaba Attila tartott egy kis önismereti tréninget szituációs gyakorlatokkal. Észre sem vettük, hogy eltelt 3 óra és megismertünk magunkat.”



















Máté
„Reggel a szokásos ébresztő után következett a mindig ízletes reggeli majd a gyógytorna, ami ma is megmozgatott mindenkit. Ma viszont különleges nap volt, mivel rengeteg új programmal készült a vezetőség számunkra, ilyen volt például, a focizás és a sárkányhajózás… stb. Délután szabad időnk is volt, sokat fürödtünk a Balatonban és sétáltunk a parton. Szóval ma is remek napot zártunk itt Zánkán!”

Dani
„A mai reggel kicsit kómásan indult, (akárcsak az összes többi), de a gyógytorna mindenkit felébresztett. A kötélhúzásban „kicsit” kikaptunk, de a fociban nyertünk. Utána elsősegély-nyújtási előadást hallgattunk meg, ami ugyan egy cseppet talán hosszúra sikeredett, de azért jó volt. Délután sárkányhajókáztunk, majd egy önismereti foglalkozásán vettünk részt, ami szintén kicsit hosszúra nyúlott, de elérte azt, hogy kicsit elgondolkodjunk magunkról, de azért tetszett.”
  

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése