2010. augusztus 3., kedd

11. nap











Ma is napos volt a reggel, ezért jó kedvvel ébredtünk. Egész napos kirándulásra indultunk Salföldre a majorságba. Megnéztük az állatokat, majd lovas kocsizni mentünk, megnéztük a Maria Magdaléna pálos rendi kolostor maradványait és a kőtengert. Mire visszaértünk a kocsikázásból eleredt az eső ezért a program további része törlődött. Haza jöttünk és csendes pihenőt tartottunk majd fociztunk, ping-pongoztunk és társasoztunk. Vacsoránál is kifogtunk egy hatalmas zuhét, nem úsztuk meg szárazon :)

„A kolostor kútja olyan mély volt, hogy alig láttam a pénzérméket benne. A lovas szekér utazás volt a legjobb. Elől ültem a bakon a lovász bácsi mellett. A lovas kocsival még „vágtáztunk” is, meg versenyeztünk a másik kocsival. Szeretem a lovakat. A pihenőnél a fehér ló odaemelte az arcát a hasamhoz, hogy simogassam meg.” (Sándor Bence)

„A kocsikázás tetszett a legjobban. Lovak húzták, nem motorral ment. Versenyzett a két kocsi. Az állatfarmon voltak fajátékok is. Jót játszottunk. Zalán megfejte a fakecskét. Nagyon vicces volt!” (Nagy Erik)

2 megjegyzés :

  1. Jól van, látom, azért nem unatkoztok!
    A tökösöknek jó időt, a táborvezetésnek e mellé még egy adag életerőt és kitartást kívánok!

    Krisztián

    VálaszTörlés
  2. Örvendünk,hogy minden nap tele van élményekkel
    Kivánunk sok-sok napsütést.
    Üdv minden táborlakónak és persze Csabikának sok-sok puszi.
    Édesapja,édesanyja és Boglárka

    VálaszTörlés