2010. július 30., péntek

6.nap











Ma délután a Tihanyi apátságot látogattuk meg a délelőtti kötelező programok után, vagyis reggeliztünk faktoroztunk, a gyógytornát a Balaton hűsítő vizében tartottuk, amit nem mindenki bírt :) Ezért parti napozásba, labdázásba torkollt a nagy tornázás. Tihany után Füredre mentünk pizzázni, sikerült úgy haza érni, hogy tudtunk fürödni is a Balatonban.
„A reggeli rendrakással voltak gondjaink, de megoldottunk mindent. Ma szúrtam magam először, Margó néni segítségével persze. A torna helyett inkább fürödni kellett volna, de azért igyekeztük csinálni a feladatokat. Az apátságból a templom tetszett a legjobban, de az egész nagyon szép volt. Füreden, rokonaimnak köszönhetően, segítettem megszervezni a pizzázást. Azt sajnálom, hogy nem tudtunk jobban körülnézni Füreden. A mai nap igazán jó volt, remélem a holnap is jó lesz” (Lencsés Dávid)
„Jó volt a mai nap, ma is szúrtam magam! Szerintem a vízi torna volt a legjobb a napban! Az apátságban a porcelán kiállítás tetszett a legjobban. A templomban meglepő volt, hogy minden fából van! A füredi pizza nagyon ízlett. Amikor vízi bicikliztünk meg kellett tanulnunk egy csomó szabályt, például óvatosan kell parkolni, magunknak kellett kihúzni a biciklit a partra, mentőmellényben kellett mennünk.” (Dudás Zalán)

2 megjegyzés :

  1. Ezen a napon volt szerencsém meglátogatni a tábort, igazán fantasztikus, amit csináltok, mindenkinek nagy-nagy köszönet érte!
    Köszönet Korzenszky Richárd perjel atyának is, aki lehetővé tette, hogy meglátogassuk a Tihanyi Apátságot, sőt olyan helyeket is megnézzünk, ahová egyszerű látogatók nem mehetnek be.
    Sziasztok, Varga Gábor

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    A mai napon még csak Szombathelyről üdvözlök mindenkit, holnap viszont már találkozunk is. Nagyon ügyesek vagytok fatorbeadás ügyebén:) Küldeném a jó időt, de sajnos itt is vacak a helyzet.
    Előre is puszilok mindenkit
    Nagy Eszter

    VálaszTörlés