2010. július 29., csütörtök

5.nap










Ma reménykedve keltünk, a jó időt vártuk. Reggeli után faktoroztunk, egymást is szúrtuk. Mindenki nagyon rendesen tornázott, el is fáradtunk benne, aztán pancsoltunk is a Balatonban. Ebéd után bobozni indultunk, sajnos késett buszunk, ami többekben kétséget ébresztett, de szerencsére megoldottuk a dolgot és sikeresen elértük Balatonfűzfőn a bob pályát. Mindenki 3-szor csúszhatott, aki szeretett volna, mehetett még egy negyediket is. Utána fagyiztunk, mindenki 2 gombócnyit, majd hazafelé vettük az irányt. Vacsora után tudtunk még egy gyorsat fürdeni is.

„A mai nap izgalommal teli volt, főleg, hogy Bori segített szúrni :) Krisztiánt meg is szúrta rendesen, ezzel „nagy fájdalmat” okozott neki, legalábbis lelkileg biztos. Úgy ahogy jó idő volt, végre. Nagyon sokat kellett várni a buszra, ami vitt minket bobozni, már majdnem azt hittük elmarad a program, de végül csak megérkezett a jármű. Mindenki nagyon rendes volt, a bobozásnál is segítettünk egymásnak. Kezd kialakulni a csapatszellem is, sokat nevetünk együtt. A vacsora kifejezetten finom volt. Kezdenek kiütközni a honvágy első jelei a kicsiken, de mindenki igyekszik segíteni, felvidítani őket” (Juhász Balázs)

„Amikor vártunk a buszra rájöttünk, hogy az állomásnál lévő zászlórudak mozgathatók, így, hogy ne unatkozzunk felhúztuk szellőzni a táskáinkat, cipőinket. Jó volt, hogy 4 kört lehetett menni a bobbal, ráadásul hintókázhattunk is, ami elsőre félelmetes volt. A fürdésnél a víz továbbra is nagyon hideg még!! Jó, hogy kezdjük megismerni egymást rendesen. Kár, hogy délutánra rossz idő lett…” (Máthé Bence)

4 megjegyzés :

  1. Sziasztok Táborlakók!

    Olyan irigykedve olvasom az élvezetes beszámolótokat!A kicsiknek honvágya van? én meg már úgy mennék,nemsokára köztetek lehetek. Remélem a jó idő állandósul.Puszi Mindenkinek: Animami (Ani)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Táborozók, Szülőtársak!

    Öröm nézni a képeket, látni, hogy a Táborlakók egy jól működő közösséggé váltak!
    Az összetartozás védi a közösség tagjait, a kicsik-nagyok-felnőttek egymásra figyelve, felelősen segítik egymást. A képek mind ezt bizonyítják, dokumentálva a sikeres szurikat, megnyugtatva a szülőket, a tartalmas, érdekes programokról is információkat adva.
    Kívánok mindenkinek jó pihenést, jó szórakozást, vigyázzatok egymásra!
    Diósi Mónika

    VálaszTörlés
  3. Gratutálok Borinak, hogy meg merte szúrni a Krisztiánt! Gábor

    VálaszTörlés
  4. Holnap érkezünk a családi napra! Csak még egy kicsit tartsatok ki!

    VálaszTörlés