2010. július 27., kedd

4. nap












Szerencsénkre ma naposabb reggelre ébredtünk, reggeliztünk, faktoroztunk, gyógytornáztunk a szabadban. Ebéd után csapatos vetélkedőt szerveztünk, amelyben a nagyok is partnerek voltak (többé kevésbé), viszont a kisebbeknek nagyon tetszett. Kimelegedve a játéktól és az időnként felbukkanó naptól, csobbantunk is a Balatonban, de nem sokat, mert nagyon hideg volt még. Nem is ment be mindenki.

„Jól telt a nap különösen, a homokfoci tetszett. Végre fürödhettünk a Balatonban! A program jó volt, de főként a kicsiknek szólt, ők jobban élvezték a lisztfújást, pontozást. Tegnap vettünk dinnyét, amit ma ettünk meg, egész jó volt. Barackot is ettünk délelőtt.” (Varga Dávid)

„Jó volt a mai nap, lehetett fürdeni a Balatonban! Igaz a víz nagyon hiiiideeeeg volt. Sokat ping-pongoztunk, fociztunk és még horgásztunk is. Zalán 14 halat fogott (persze visszaengedte őket)! A vetélkedőnél a saját arcomba fújtam a lisztet :) Sok zenét is hallgattunk, amik tetszettek.” (Puskás Ricsi)

2 megjegyzés :

  1. Úgy hallottuk, hogy Kiss Danika is megtanulta a szurit. Nagyon örvendünk! Sok puszi szüleidtől!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok Táborlakók !
    Nagyon jó ötlet volt a szervezők részéről, hogy a táborról külön híradások számolnak be és a blog-lehetőség is adott. Jók a képek ! Igazán élményszerűen adják vissza a pillanatot. Tegyetek fel minél többet, ha lehet! Bízom abban, hogy több hozzátartozó és barát is követi az eseményeket. Szívesen olvasnám a szülőtársak véleményét is ezen az oldalon!
    Már alig várom, hogy találkozzam veletek.
    Addig is : hajrá, hajrá gyerektábor !!!!
    Diósi lászló szülő

    VálaszTörlés