2010. július 25., vasárnap

2. nap











Szeles éjszaka után még szelesebb reggel következett, megfűszerezve folyamatosan szemerkélő esővel. Reggeli után faktorpótlásra került sor, mely során újabb gyerkőcökkel bővült a faktort MAGUKNAK adók névsora :)Sándor Bence, Pap Bernát, Holló Dominik, Bardócz Ferenc Csabi, Máthé Bence, Bán Gergő is megszúrta magát, és reméljük a lista bővülni fog. Utána gyógytorna következett, amelyet a rossz időre való tekintettel a közös helyiségben tartottunk, kissé szűkösen. Délután bejártuk a környéket, fociztunk, röplabdáztunk, ping-pongoztunk. A napunk a lehangoló idő ellenére nagyon jó hangulatban telt! Aggodalmaink ellenére az először velünk táborozó gyerekek hamar alkalmazkodtak a tábor légköréhez. Reméljük holnap már jobb időt kapunk!!!

6 megjegyzés :

  1. Ügyesek vagytok, skacok! Gratulálok mindenkinek, aki meg merte szúrni magát. Kár, hogy ennyire rossz időt fogtatok ki.
    Sziasztok, Varga Gábor

    VálaszTörlés
  2. Nagy-nagy gratuláció Sándor Bencének, és a többieknek, akik először szúrták meg magukat!!! Bence még a leutazás során is teljesen elképzelhetetlennek tartotta, hogy ezt meg tudja csinálni - és íme, csak így tovább! Gondolom Margónak is megvolt a szerepe a dologban, köszönet Neki is. Érezzétek jól Magatokat, holnapra már jobb időt jósolnak!
    Keszthelyi Zoltán

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok MAGUKNAK adók és először adók!
    Nekem már nem is hagytok semmilyen feladatot? Ti fogtok engem okítani? Csak így tovább, nagyon ügyesek vagytok, szüleitek biztosan örülnek.Várom a találkozót és Nektek a jó időt!!!Animami (nagyoknak Ani)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálunk Bardocz Csabikának ás a többi magát megszúrónak. Nagyon ügyesek vagytok mindannyian. Reméljük most már az idő is jobbra fordul.Addig is jó focizást és jó tornászást. Szeretettel a bardocz család Nagybaconból.

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük kedves Margó,hogy megtanítja a gyerekeket önmagukat szúrni bátorítva őket.Köszönjük mindenkinek a munkáját.

    Máthé család

    VálaszTörlés
  6. Igazán büszkék vagyunk a fiunkra és nem utolsósorban mindegyik hemofíliás kisgyerekre, aki vette a bátorságot és megpróbálkozott az önálló faktorbeadással! Ez egy óriási mérföldkő az ő életükben! Csak így tovább, minden elismerés a Tiétek (és Margó nénié, hogy vállalta a feladatot)!! Ügyik vagytok!! :)
    Valamint megnyugtató hallani Dominik hangján, hogy mennyire jól érzi magát élete első táborában! :)

    Hollóné Gyenes Tünde Egerből

    VálaszTörlés