2014. július 29., kedd




Ismeretszerzés,tudásgyarapítás,vízi örömök
A mai reggel is a szokásos menet szerint zajlott, - vagyis ébresztő, reggeli, gyógytorna és persze a faktorozás. Ám néhány gyereknek különleges jelentőséggel bírt, hiszen ők ma szúrták magukat először. A gyógytorna természetesen nem hiányozhatott ezen a napon sem a programból.  A délelőtt, különféle előadásokkal telt.Gyümölcsfalvai Gyuri az önkéntesség és az empátia témakörét járta körbe. Cziczer Adrienn gyógytornász a sport és a hemofília összefüggéseiről  beszélt. Árokszállási doktornő az alkohol szervezetre gyakorolt hatásait ismertette. A projektor kivetítőjén élményszerűen láthattuk képeken is az elhangzottakat. A feldolgozott témák jól kapcsolódtak a nyitónap felvezető előadásához:,, Én és a környezetem" , ,, Helyem a világban".











Míg délelőtt szellemileg, addig délután fizikailag voltunk aktívak. Ebéd után nagy csapat indult a Balaton felé. A kisebbek a csúszdánál maradtak, az idősebbek pedig vízi biciklizni mentek, amihez később a kicsik is nagy lelkesedéssel csatlakoztak. Így aztán együtt ugráltunk. Sajnos mindig olyan gyorsan eltelik az az egy óra, amire a biciklit béreltük, és ez most is így volt. Az idő lejártával, visszatértünk a táborba. A fiuknak még volt energiájuk focizni a közeli pályán, de a többség inkább csak a táborban beszélgetett.









1 megjegyzés :

  1. Gratulálunk a gyerekeknek,akik először szúrták magukat!További jó időtöltést és időt kívánunk!Köszönet az önfeláldozó munkáért mindenkinek!Máthéék

    VálaszTörlés