2010. augusztus 9., hétfő

Búcsúzás




Véget ért a tábor, amelyet oly sokan vártunk még pár héttel ezelőtt.

Remélem mindenki jól érezte magát az apróbb nézeteltérések, veszekedések, ping-pong ütő dobálások mellett is :)

Köszönjük a tábori orvosok, Süvi néni és Eszter segítségét, a nővérek, Margó néni és Ani néni türelmét, segítőkészségét, finom szendvicseiket, a segítők, Karola, Réka, Sára és Peti munkáját, gyógytornászunk, Andi kitartását, a táborvezető helyettesek Krisztián és Laci bácsi támogatását.

Köszönjük továbbá mindenkinek, aki segített mind a szervezésben, mind a lebonyolításban és nem utolsó sorban anyagi támogatóinknak.

Jövőre töretlen lelkesedéssel újra várunk mindenkit szeretettel!

Keszthelyi Bori
táborvezető

5 megjegyzés :

  1. Sziasztok! ujra véget ért ez a tábor is, megint nagyon jól szórakoztunk. Az időjárás elég sok gondot okozott de szerencsére mindig volt valami program ezekre a napokra is. Nagyon tetszettek a programok, ezért köszönet a szervezőknek, táborvezetőknek, segítőknek.

    Ferenczy Lajos (Lajka)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm a Magyar Hemofília Egyesületnek, hogy lehetővé tette a négy erdélyi gyerek nyaralását.

    VálaszTörlés
  3. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy Dominik is résztvevője lehetett ennek a feledhetetlen 2 hét táborozásnak. Élményekkel teli és "hulla-fáradtan" tért haza, és azt mondta: "Jövőre is menni akarooookkk!! :)
    Holló család Egerből

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszettek a programok és nagyon örülök, hogy idén is részt vehettem a táborban. Szinte mindenkit látni szeretnék a táborban jövőre.
    :)"JÖVŐRE IS MENNI SZERETNÉK":)

    :Dani

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!
    Szerintem is jó kis tábor volt de az ídőjárás betett nekünk!:D De a nyaralásunkat nem tudta megakadályozni!!:D Jó kis tábor volt, de hiányzonak már a barátok:(! Akivel tudom tartom a kapcsolatot! Ezen az msn címen megtaláltok:lencsesdavid@freemail.hu ! Köszönöm a jó tábort!
    Dávid a Lencsés

    VálaszTörlés